Kategorier
Bag hittet

Garth Brooks klar til comeback

Kort tid efter årtusindskiftet trak en af 90’erne allerstørste countrystjerner sig tilbage for at være helt tæt på sine tre døtres opvækst, men i denne uge gør Garth Brooks comeback. Den amerikanske sanger står bag hits som If Tomorrow Never Comes, The Thunder Rolls og Friends in Low Places, og han har ladet sig overtale til at give faste shows i Las Vegas – men ikke på helt almindelige vilkår. Aftalen med spillestedet Wynn indebærer nemlig, at han udelukkende optræder fredag, lørdag og søndag 15 uger om året, at han med et privatfly kan være tilbage i hjemmet mandag morgen, og at han kan tage sit engagement op til overvejelse hver tredje måned. Den første Garth Brooks-koncert i årevis finder sted på fredag i Las Vegas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *