Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musicfinder på keyboard

Hej!
Først tak for din gode brevkasse. Jeg har købt en keyboard, hvori der er noget som hedder “Musicfinder”. Når man trykker på denne knap, kommer en lang liste af sange frem på displayet. Problemet er bare de har ikke måttet skrive original-titlerne. De er omskrevet så man skal “gætte” hvad originaltitlerne er. Eks: Blue eyes in Spain = Spanish eyes. Meningen er at når man trykker, en titel frem i denne, så er forslag til rytme, tempo, og instrumenter tilføjet som forslag. Så er det op til en selv at lære sangen og noderne til denne. Men der er mange. Kan du hjælpe? Der er 1430 titler, indtil nu har jeg skrevet de 600 over, som blot venter på knappen “udskriv”. (forkortet, red.)
Mvh Uno

Hej Uno
Ja, det lyder til at være en stor opgave, hvis man selv vi “oversætte” navnene i keyboardet til de korrekte sangtitler. Hvis du har lidt teknisk snilde, har jeg derfor fundet en løsning, som betyder, at hverken du eller jeg skal gætte i øst og vest på de mange rytmeboks-indstilninger. På siden http://www.yamahapkowner.com/?page_id=15 kan man hente en fil og instruktioner til, hvordan man lægger den ind i keyboardet, så Musicfinder viser de RIGTIGE titler i stedet for de lidt mere kryptiske.
Jeg håber, du kan bruge svaret.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *