Kategorier
Musiknyheder

Søges: Én million for Mellencamps rygestop

Nytårstid er for mange mennesker lig med planer om forskellige livsstilsændringer, men man behøver ikke et nytårsforsæt som argument for at kvitte tobakken. Rocksangeren John Mellencamp har i mange år har været meget populær hjemme i USA, og i Danmark høres han ofte ved juletid med sin udgave af I Saw Mommy Kissing Santa Claus, og han har nu mange tusinde menneskers opbakning til at skodde cigaretterne.

Hans søn Speck har oprettet en gruppe på Facebook for folk, der støtter hans ønske om, at farmand skal holde op med at ryge. John Mellencamp har lovet, at hvis Speck kan samle en million medlemmer i gruppen, vil han gøre alvor af rygestopplanerne, og på godt en måned har mere end en kvart million meldt sig ind, så måske er Mellencamp på vej ind i sit første røgfrie år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *