Kategorier
Musiknyheder

Foreigner klar til comeback

En af de store rockgrupper fra 70’erne og 80’erne annoncerede forleden et comeback, der for alvor bliver håndgribeligt om nogle uger, når Foreigner udsender deres første nye album siden 1994. Det er muligvis et tilfælde, men nyheden faldt sammen med, at det i disse dage er præcis 25 år, siden Foreigner toppede blandt andet den engelske hitliste med den storladne ballade I Want to Know What Love Is. Guitarist Mick Jones har senere fortalt, at han skrev nummeret efter en periode med for mange kortvarige, forliste forhold, og at det føltes, som om han knap nok havde indflydelse på, at sangen blev til – følelserne blev nærmest af sig selv kanaliseret over på papir og i melodi. Foreigner udsender 1. marts albummet Can’t Slow Down.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *