Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Blow Up og Tommy Seebach

Hej Tor
Jeg er kommet i besiddelse af en dansk single fra 1970 med gruppen Blow Up. Singlen hedder ”Show Me” og er skrevet af Tommy Seebach. Pladeselskabet er EMI/Parlophone. Jeg kender intet til gruppen, hvem var de – måske du kan hjælpe. Det må være noget af det første Seebach skrev til andre kunstnere.
Med venlig hilsen J. Laursen

Hej J.
Jeg kan ikke huske nogensinde at have hørt om Blow Up før, og jeg har ikke kunnet finde frem til meget om gruppen. Så vidt jeg kan se, udgav de aldrig andet end singlen med sangene ”Show Me” og ”Run Ronnie Run”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Blow Up og Tommy Seebach”

Jeg kendte Blow Up (privat), men husker ikke hele historien. Prøv at skrive til Torben Lendager på hans Fanside på Facebook
Bedre sent end aldrig, eller… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *