Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Jim Reeves på dansk

Hej Tor
Du har hjulpet så mange og nu håber jeg du også kan hjælpe mig. Det drejer sig om Jim Reeves gode værker. Han ville i dag, hvis han havde levet, måske have været een af verdens bedste contrysangere. Mit spørgsmål drejer sig om nogle af hans ting er oversat og indspillet på dansk og i så fald af hvem. Jeg læser dit område hver gang du er på bagsiden.
Med venlig hilsen “Vest”

Hej “Vest”
Jeg kan ikke pege på én samlet udgivelse med danske Jim Reeves-sange, men der findes flere enkeltstående eksempler, som er værd at nævne. For eksempel er Gustav Wincklers “Jeg vil vente med telefonen” en oversættelse af “He’ll Have to Go”. Jim Reeves indspillede i sin alt for korte karriere også sange, som også er kendt med kunstnere, og nogle af disse findes også på dansk. Blandt andet “Mona Lisa” med Bjørn Tidmand og “Danny Boy”, der i Dario Campeottos udgave hedder “Du lærte mig at elske”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *