Kategorier
Musiknyheder

Vatikan-godkendte rockplader

Det sker jævnligt, at musikmagasiner laver lister over de bedste rockplader, de mest legendariske guitarsoloer, de største kærlighedssange osv. De færreste havde dog nok forestillet sig, at Vatikanets avis skulle agere guide ud i anbefalelsesværdig rock og pop. Ifølge austin360.com har avisen L’Osservatore Romano sammensat en liste med ti plader, der er værd at kende, blandt andre Michael Jacksons ”Thriller”, Pink Floyds ”The Dark Side of the Moon”, og ”Achtung Baby” med U2. Og selvom L’Osservatore Romano udgives i pave-staten, der er centrum for den katolske verden, så er der også blevet plads til det overnaturlige på listen – i form af Santana-albummet med titlen ”Supernatural”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *