Kategorier
Musiknyheder

Boyzone – i opløsning, i comeback eller med nyt navn

Efter en længere pause blev popgruppen Boyzone for nogle år siden gendannet, men trods succes har medlemmerne været igennem svære overvejelser om fremtiden. I oktober døde det ene af de fem medlemmer i Boyzone, som var et af 90’ernes mest populære drengebands. Stephen Gately døde af en hjertefejl, og midt i sorgen måtte de fire resterende medlemmer tage stilling til, om deres nye indspilninger skulle skrottes, om de måske endda burde gå hver til sit, når nu ”Steo” ikke længe var med, eller om de skulle ændre bandnavnet, så de fremstod som en anden gruppe. Brothers var et af de forslag, der kunne udskifte det Boyzone-navn, som i gruppens spæde start blev fundet gennem en konkurrence blandt lytterne på en irsk radiostation.

De fire fyre valgte de at blive sammen, og i de kommende uger udsendes både en ny single og et nyt album med gruppen, der stadig hedder Boyzone. Til gengæld hedder deres comebackplade ”Brothers”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *