Kategorier
Musiknyheder

Nye gamle Jimi Hendrix-optagelser

Fans af verdens måske bedste rockguitarist nogensinde glæder sig i disse dage, for på mandag udkommer et album med hidtil uudgivne Jimi Hendrix-optagelser. Albummet ”Valleys of Neptune” indeholder tolv numre fra 1969, blandt andet en række Hendrix-kompositioner og en studieindspilning af ”Sunshine Of Your Love”, som Eric Claptons gruppe Cream lancerede. Hvad Jimi Hendrix ikke vidste var, at Cream-bassisten Jack Bruce faktisk blevet inspireret til det legendariske bas-riff i ”Sunshine Of Your Love” efter at have været til en Hendrix-koncert.

Det er i år 40 år, siden Jimi Hendrix døde, hvilket ikke blot markeres med det nye album ”Valleys of Neptune”, men også med specialudgaver af klassiske Hendrix-plader med ekstra sange og dokumentarfilm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *