Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: TV2’s OL-sang

Hej Tor
Nu er vi i OL perioden, så man kan ikke undgå at høre TV2’s sang til reklamen for OL. Jeg håber du ved hvilket sang jeg snakker om, ellers kan jeg skrive noget af teksten som er “Give a little, give little of my..”. Jeg synes det er en god sang, så har jeg har været ved at bruge TrackID på min mobil, for at finde ud af hvem det er, der har lavet sangen, men det ved den ikke, så må spørge dig til hjælps.
Med Venlig Hilsen
Sigrid

Hej Sigrid
OL er godt nok slut for denne gang, men mon ikke du kan bruge svaret alligevel: Nummeret, som TV2 brugte igen og igen, var en genindspilning af Supertramps “Give a Little Bit” fra 1977. Den nye version var med Martin Harboe, som du kan høre mere til ham på hans profil på Bandbase.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *