Kategorier
Musiknyheder

U2 i 3D – i Thisted

Det er blevet lidt af et tilløbsstykke at opleve bestemte film i 3D, så på det seneste har biografgængere med specialbriller fået en ekstra oplevelse ud af film som ”Avatar”, ”Alice i Eventyrland” og tegnefilmen ”Op”. Som det første band er U2 også hoppet med på 3D-bølgen, og verdens første tredimensionelle koncertfilm kan nu opleves i Thy. Når man ser bort fra den specielle biograf i Planetariet i København, er Kino 1-2-3 i Thisted er nemlig det første sted i Danmark, der kan præsentere filmen ”U23D”.

Det er en af de lokale U2-fans, Henrik Lykke, der har overtalt byens biograf til at vise filmen med optagelser fra bandets Vertigo-turné for nogle år siden. Musikmagasinet Gaffa skrev efter premieren i New York, at det er lykkedes ”ved hjælp af fremragende teknik at fremtrylle en film, man ikke må snyde sig selv for, og man skal ikke være flov over rent faktisk at prøve at røre Bono, når han skråler “touch me” i Beautiful Day”. Filmen vises frem til 7. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *