Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: My body, your body…

Hey Tor.
Jeg har brug for din hjælp med et dancenummer tilbage i 90érne og kan kun komme på noget af teksten som lyder omtrent sådan her; “my body your body ” eller måske omvendt. Det er desværre ikke meget jeg kan gi dig af info men håber du kan klare opgaven 🙂
Med venlig hilsen
Michael Danry

Hej Michael
Min første tanke falder på Michael Zager Bands “Let’s All Chant” 1970’erne, og er det en 90’er-sang, du søger, kan det meget vel være en genindspilning af det gamle discohit. For eksempel relancerede Gusto den i 1996, men også i 1994 lånte svenske Look Twice omkvædet “My body, your body, everybody move that body” i deres diskoteksthit “Move That Body”. Mon ikke det er en af dem?
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *