Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Tiina fra Diskofil

Hej Tor
Sidder her med familien og diskuterer gammel dansk musik. Emnet kom ind på Diskofil, og hvem der i grunden gemmer sig bag de forskellige kunsternavne. De fleste er jo nogenlunde offentligt tilgængelige, men der er een der virkelig volder problemer. Det er indtil nu ikke lykkedes os af finde ud af hvem der gemte sig bag “Tiina Labina”, og vi håber nu du kan hjælpe os. Der står en middag på højkant, så såfremt der findes et svar vil vi være dig meget taknemmelig.
Med venlig hilsen
Martin Halberg

Hej Martin
Når musikere konsekvent gemmer sig bag et alias, skal man være varsom med at afsløre deres sande identitet. I dette tilfælde har jeg dog ingen skrupler med at sende dig et svar – for jeg kender ikke Tiina Labinas rigtige navn. Jeg har fundet frem til, at hun hedder Annette, men et efternavn kender jeg ikke. Så vidt jeg ved, har hun heller ikke – i modsætning til et par af de andre medlemmer – gjort sig gældende i andre musikalske sammenhænge end Diskofil.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Tiina fra Diskofil”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *