Kategorier
Musiknyheder

Ugens fodboldsang: En for alle

Da Danmark havde kvalificeret sig til EM-slutrunden i 1988, var det nærmest selvskrevet, at man skulle have en ny slagsang. ”Re-Sepp-Ten” var blevet voldsomt populær i forbindelse med VM-deltagelsen i 1986, og mange komponister kunne sikkert have været interesseret i at levere en ny landsholdshymne, men det blev gammelt venskab, der afgjorde sagen.

Landsholdets daværende anfører – og nuværende træner – Morten Olsen kendte nemlig en af tidens mest succesfulde musikere fra sine ungdomsår i Vordingborg. Jesper Winge Leisner, som var medlem af popgruppen Rocazino, leverede slagsangen ”En for alle”, der blev indspillet som duet mellem landsholdsstjernen Frank Arnesen og Rocazinos sangerinde Ulla Cold. ”En for alle” blev en stor succes – det samme kunne ikke siges om landsholdets resultater ved EM-slutrunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *