Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hvad skal vi med kvinder

Hej Tor
Til vores personale revy på mit arbejde skal jeg bruge noderne til den melodi der i Danmark er kendt som ”Hvad skal vi med kvinder”. Hvad hedder den rigtigt?
M.U.

Hej M.U.
Det var Jørgen Ryg og Preben Kaas, der på vegne af de danske mænd stillede spørgsmålet ”Hvad skal vi med kvinder”, men som du selv skriver, er det ikke den rigtige titel. Melodien, der er skrevet af brasilianske Antonio Carlos Jobim, hedder oprindeligt ”One Note Samba” eller “Samba de Uma Nota Só”, og den er indspillet af blandt andre Stan Getz, Sergio Mendes og Ella Fitzgerald. Du kan finde noderne i blandt andet “Best of Antonio Carlos Jobim”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *