Kategorier
Musiknyheder

Faces gendannet – med Mick Hucknall

Det er flere årtier, siden bandet The Faces gik i opløsning, men nu er de på banen igen – dog i en lidt anden opsætning. Bandet genopstod til et enkeltstående velgørenhedsarrangement i oktober, hvor den gamle forsanger Rod Stewart var erstattet af gæstesangere, blandt andre Simply Red-sangeren Mick Hucknall. Nu tager den gamle gruppe for alvor tråden op, og Mick Hucknall er atter i front, når The Faces på fredag giver deres første fulde koncert i 35 år.

Oprindeligt hed gruppen Small Faces, fordi medlemmerne alle var forholdsvis små, men da Rod Stewart og det senere Rolling Stones-medlem Ron Wood i 1969 trådte ind i bandet, var de for høje til, at navnet gav mening. Small Faces blev derfor til Faces, og på Goodwood-festivalen i England indleder gruppen fredag et nyt kapitel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *