Kategorier
Musiknyheder

Ozzy Osbourne til Herning

Når publikum om få dage samles til rockkoncert i Herning, er det for at opleve et ”medicinsk mirakel”. Sådan har heavy-legenden Ozzy Osbourne omtalt sig selv, og tidligere på året kunne musikmagasinet Gaffa fortælle, at forskerne hos medicinalfirmaet Knome også er forundrede over, at den gamle Black Sabbath-forsanger stadig er i live. Trods mange år med heftigt misbrug af narko, medicin, alkohol og tobak er Ozzy Osbourne stadig på benene, og derfor vil Knome undersøge musikerens DNA for at blive klogere på, om han har særligt modstandsdygtige gener. Den slags viden kan nemlig bruges i andre typer forskning og i udviklingsarbejdet med nye medicinalprodukter.

Ozzy Osbourne giver koncert i Herning mandag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *