Kategorier
Musiknyheder

30 år med Falch’en

I år er det 30 år siden, Michael Falch for alvor trådte ind på den danske musikscene, for i 1980 udsendte Malurt debutpladen ”Kold krig”. Egentlig kunne 30-års-jubilæet have ligget en smule tidligere, men det fik Gnags sat en stopper for. Michael Falch og hans venner i Malurt henvendte sig nemlig sidst i 70’erne til Gnags, der også drev et pladeselskab, i håbet om at få en pladekontrakt. Peter A.G. og resten af Gnags mente dog, at Malurt endnu ikke var parate, og opfordrede dem derfor til at hente nogle års erfaring på landevejen – ligesom Gnags selv havde været nødt til i deres tidlige år. Da Malurt endelig udsendte ”Kold krig”, gik det meget stærkt for bandet, og det er nu 30 år siden.

Jubilæet markerer Michael Falch ved i dag at udsende “Hele Vejen 1980-2010”, der ikke er en helt almindelig opsamlingsplade. Albummet indeholder i stedet specielle indspilninger af både nyere og ældre numre, genindspilninger, live-optagelser og et par helt nye sange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *