Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: “Med et hjerte, der skriger…”

Hej Tor
Hørte en rigtig dejlig melodi. Noget af teksten lyder således: ”Med et hjerte der skriger, jeg kan ikke mer’ jeg tror jeg blir’ liggede her”. Det er en mand der synger. Det er vist en sang om alkoholmisbrug. Fantastisk inderlig stemme og tekst. Hvad hedder kunstneren og cd’en? Hvor gammel er den sang?
Mange hilsner Charlotte

Hej Charlotte
Du har hørt et helt nyt nummer fra Saybia-forsangeren Søren Huss, som netop har udsendt sin første soloplade – som i øvrigt er blevet modtaget med utroligt gode anmeldelser. Sangen, der hedder “Et hav af udstrakte hænder”, findes på albummet “Troen & Ingen”, som kredser om sorgen, efter hans kæreste blev dræbt i et trafikuheld for nogle år siden. Du kan høre mere på Søren Huss’ Myspace-side.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *