Kategorier
Musiknyheder

Shu-bi-dua med boks og film

Tidligere i år genudsendte Shu-bi-dua opfriskede versioner af deres første ni plader i en stor boks, og nu kommer der endnu to bokssæt. Dels en boks med de seneste ni plader, dels en stor boks med samtlige plader og forskelligt ekstramateriale.

I den store boks finder man blandt andet en DVD med Shu-bi-duas film ”Den røde tråd”, der ikke ligefrem blev en stor succes, da den var i biograferne i 1989. Shubberne havde endnu et manuskript liggende klar, men måtte droppe planerne om en opfølgende film på grund af fiaskoen. ”Det var en perle af et manuskript, men det danske folk sagde nej. ‘Det gør I bare aldrig mere’, lød det”, har Michael Hardinger og Michael Bundesen fortalt til Ekstra Bladet. Senere blev der dog startet en underskriftsindsamling for at få udgivet ”Den røde tråd” på DVD, og det ønske blev imødekommet mandag, da de to store Shu-bi-dua-bokse udkom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *