Kategorier
Musiknyheder

Norah Jones med gæster

Siden jazz- og countrysangerinden Norah Jones slog igennem med ”Don’t Know Why” i 2002, har hun været involveret i mange projekter med mange andre musikere. På sine egne soloplader har hun haft gæstesolister, og hun har flere gange været inviteret til at medvirke på plader med andre kunstnere. De mange samarbejder er nu blevet til ét album, hvor det seneste årtis duetter er samlet. På pladen ”…Featuring” kan man således opleve Norah Jones sammen med blandt andre Ray Charles, Dolly Parton og Herbie Hancock, og en enkelt sang til vintertiden er der også blevet plads til. Sammen med Willie Nelson har Norah Jones nemlig indspillet ”Baby It’s Cold Outside”, der ikke er en julesang, men som år efter år hives frem i december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *