Kategorier
Musiknyheder

Annie Lennox’ julenostalgi

Når en kendt sangerinde er født julemorgen og altid har haft et særligt nært forhold til juletiden og dens traditioner, er det oplagt også at udgive en juleplade. Det har den snart 56-årige Annie Lennox derfor gjort nu. På pladen ”A Christmas Cornucopia” har den tidligere Eurythmics-forsanger indspillet det, hun selv kalder mørke julesange.

Til Wall Street Journal har hun forklaret, at hendes fascination af julesangene blandt andet handler om, at man har lyst til at genopleve børnenes måde at se og opleve verden på. ”Julesange bringer på en eller anden måde den følelse tilbage. Uanset om man er religiøs eller ej, er den der, og vi kan alle være en del af koret”, siger Annie Lennox. Pladen ”A Christmas Cornucopia” indeholder et enkelt nyt nummer samt fortolkninger af sange som ”Silent Night” og ”God Rest Ye Merry Gentlemen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *