Kategorier
Musiknyheder

“Daddy Cool” er død

Også den internationale popscene mistede forleden en farverig stjerne. Godt nok var Bobby Farrell ikke den, der sang mest i Boney M, men han havde alligevel en vigtig rolle som frontfigur i gruppen, der hittede med numre som ”Rivers of Babylon”, ”Brown Girl In the Ring” og ”Ma Baker”. Særligt sangen ”Daddy Cool” forbindes med Bobby Farrell, men også her var det Boney M’s bagmand Frank Farian, der stod for den markante indledning, hvor han spillede på sine tænder med en blyant og brummede det velkendte ”She’s crazy like a fool”.

Det egentlige Boney M gik i opløsning midt i 1980’erne, men Farrell turnerede med sit eget show ”Bobby Farrell’s Boney M”, indtil han mellem jul og nytår døde efter en optræden i Rusland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *