Kategorier
Musiknyheder

Grease-duet på toppen

Den engelske BBC-station Radio 2 har samlet en lang liste over de bedst sælgende duetter nogensinde, og på toppen af hitlisten er der stor succes for den gamle ”Grease”-film. Den bedst sælgende duet-single i Storbritannien nogensinde er nemlig ”You’re the One That I Want” med Olivia Newton-John og John Travolta.

Nummeret var ikke med i den oprindelige ”Grease”-musical, men da Olivia Newton-John havde sagt ja til at spille med i film-udgaven, blev hendes faste sangskriver bedt om at komme med et bud på nye ”Grease”-sange. Han leverede både “Hopelessly Devoted to You” og “You’re the One That I Want”, som blev filmens helt store hit. Flere andre sange klarede sig dog også godt – for eksempel afslører BBC’s liste, at den næstbedst sælgende duet nogensinde er ”Summer Night”, også fra ”Grease”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *