Kategorier
Musiknyheder

George Michael genudgiver Faith

Det er snart 24 år, siden George Michael eftertrykkeligt rystede Wham-fortiden af sig med sit succesfulde soloalbum ”Faith”. Nu genudgives debutpladen i en version, hvor de gamle numre er blevet pudset af med den nyeste teknologi og suppleret med hidtil uudgivne remix og instrumentalversioner af sange som ”Faith”, ”I Want Your Sex” og ”Father Figure”.

I portrætbogen ”Bare” fortæller George Michael, at pladen for ham handlede om trosbekendelse: ”Da jeg forlod Wham-cirkusset, følte jeg, at jeg havde været midtpunkt i en stor vittighed (…). Det, ”Faith” betød – pladen, kampagnen, det hele – var, at jeg havde en tro på, at livet kunne levere varen, at jeg ville få de ting, jeg ønskede, at min liv ville give mig de ting, der er vigtige for mig. En del af det var at kunne have en karriere, jeg troede på”.

Den nyopfriskede version af ”Faith”-pladen udkommer næste mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *