Kategorier
Musiknyheder

Guldbryllup hos Angelique og Dario

Mens der gøres klar til det danske Melodi Grand Prix i næste uge, er det på sin plads at markere et jubilæum. På lørdag er det nemlig 50 år siden, en af de mest kendte sange blev sunget til tops af en dengang ukendt dansk-italiener, da Dario Campeotto vandt med ”Angelique”.

Dengang blev komponistnavnene holdt hemmelige, indtil konkurrencen var afsluttet, og der blev gættet lystigt på, hvem af Danmarks store sangskrivere, der mon havde indsendt ”Angelique”. Da kuverten blev åbnet, viste det sig at være den ukendte Aksel V. Rasmussen fra Køge, der stod bag vindersangen. ”En ydmyg invalidepensionist havde indsendt sit lille, fine værk uden at vide, at dette ville forandre en ung dansk-italieners liv. Mit liv har været ét stort eventyr takket være denne Angelique”, fortalte Dario Campeotto sidste år til koda.dk. ”Angelique” fik en femteplads i det internationale Melodi Grand Prix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *