Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Lang “Hallelujah”

Hej Tor.
Jeg søger Hallelujah i original (lang) version, fås den som single? Mener jeg har hørt den i radioen, den var meget lang. Jeg har CD med Leonard Cohen, men der varer den kun 3 min.
V.h. Annemarie

Hej Annemarie
Der findes flere forskellige versioner af “Hallelujah”, som oprindelig udkom på Leonard Cohens plade “Various Positions” i 1984. Cohen har på sine turnéer optrådt med mange forskellige “Hallelujah”-vers, og når sangen er blevet genindspillet af andre kunstnere, er versene blevet sat sammen på forskellig vis. Den udgave, du tænker på, kan meget vel være den, der findes på Leonard Cohens live-plade “Songs From the Road”, som udkom sidste år, og som indeholder en syv et halvt minut lang version af “Hallelujah”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *