Kategorier
Musiknyheder

Human League er tilbage

Selvom det i år er 30 år siden, Human League havde deres allerstørste hit, er gruppen stadig aktiv og klar med nyt materiale. Engang var de en af Englands mest populære popgrupper med succeser som ”Love Action” og ”Mirror Man”, men det var med singlen ”Don’t You Want Me”, at de sikrede sig et stærkt eftermæle.

Ifølge forsanger Philip Oakey handler nummeret ikke om kærlighed, men om magtspillet mellem to personer, og oprindeligt var Human League ikke interesseret i at udgive det som single. De mente, at ”Don’t You Want Me” var alt for poppet og mainstream i forhold til, hvad de ellers stod for. Men i 1981 blev ”Don’t You Want Me” det bedst sælgende hit i Storbritannien, og nu er gruppen klar med deres første album siden 2001. Pladen ”Credo” udkommer i dag, og i april giver Human League koncert på Vega i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *