Kategorier
Musiknyheder

Green Day live på CD

Et af de største rockbands de sidste ti år består af en flok amerikanske fyre, som var for unge til at være en del af den oprindelige punkscene, men som har blandet punk-lyden med iørefaldende rocksange. Green Day, der lige har udsendt et nyt live-album, fandt sammen i high school-tiden, og historien fortæller, at de fik idéen til bandnavnet, da de fortalte deres skoleinspektør, at de ville droppe ud af skolen for at satse på musikken. Hans svarede hånligt, at det ville blive ”en grøn dag i helvede”, før det ville lykkes dem at opnå noget som musikere. På trods af inspektørens manglende forventninger fik de stor succes med deres band Green Day (grøn dag, red.), hvis navn samtidig er et slangudtryk for en dag, hvor man ryger for meget hash.

Den nye koncertplade ”Awesome As Fuck” indeholder live-versioner af numre som ”American Idiot”, ”When I Come Around” og “Wake Me Up When September Ends”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *