Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: “Nu er klokken mange…”

Til Musikbrevkassen
Vil I prøve at finde ud af hvem der sang ”Nu er klokken mange, mor har baljen klar, lillebror skal vaskes og i seng, med sit lille sejlskib han i hånden har”? Så kan jeg desværre ikke huske mere. Mon jeg kan få teksten nogen steder? Jeg kan ikke huske, hvem der sang den, måske var det Peter Sørensen, den er nemlig meget gammel. Jeg er nu 80 år. Jeg tror den er 40-50 år gammel.
Med venlig hilsen
Erna Jensen, Thisted

Hej Erna
Umiddelbart tror jeg ikke, jeg kender den sang, du tænker på – men hvis vi er heldige, findes svaret et sted der blandt læserne. Kan nogen hjælpe Erna, så skriv gerne til tor@musikbrevkassen.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *