Kategorier
Musiknyheder

Komedie om U2’s unge år

U2-fans i England kan i løbet af foråret gå en tur i biografen og både se en film om rockbandet og høre en sang fra U2’s allertidligste ungdom. Gruppen er nemlig omdrejningspunktet for en komedie med den morbide titel ”Killing Bono” (at slå Bono ihjel, red.). Filmen handler om brødrene Neil og Ivan McCormick, som i 1970’erne var med i bandet, før det hed U2. Neil og Ivan forlader gruppen og tager til London for at få større succes, end de mener, de kan få sammen med Bono og de andre venner i Dublin. Det går ikke helt som planlagt – og sideløbende med brødrenes nederlag, tager U2’s karriere fart og gør dem til et af verdens mest populære rockgrupper.

Med i filmen er blandt andet sangen ”Street Missions”, som U2 indspillede en demo-version af helt tilbage i 1977, da de stadig kaldte sig The Hype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *