Kategorier
Musiknyheder

Den oprindelige Beatles-trommeslager

Trommeslageren Pete Best, der i mange år har gjort det til sin levevej, at han næsten var med i verdens mest populære orkester, giver lørdag koncert i Danmark. Best var trommeslager i The Beatles i årene før deres gennembrud, inden han blev skiftet erstattet af Ringo Starr. Pete Best arbejdede i en længere årrække på arbejdsformidlingen i Liverpool, inden han i 1988 genoptog musikken, og siden da har han turneret med The Pete Best Band. På lørdag optræder gruppen med deres energiske 1960’er-show på Jelling Musikfestival, som i år også præsenterer Jean Michel Jarre, Thin Lizzy og en række store danske navne.

Hans afløser i Beatles, Ringo Starr, har også kurs mod Danmark og giver koncert i Randers i juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *