Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musik fra Oister-reklamen

Hej Tor
Ser du af og til tv-reklamer? Min mand og jeg har hæftet os ved musikken til en reklame fra Oister (mobil internet). Der bliver spillet trommer, og nogle lilla kasser/terninger hopper til musikken. Hver gang musikken stopper, sidder vi med fornemmelsen af at kende fortsættelsen, men…. Det vil ikke undre, om det er musik fra 70-80’erne – i hvert fald er vi rimeligt sikre på, at det ikke er “ny” musik. Kan du løse mysteriet?
Venlig hilsen Gitte Næsborg

Hej Gitte
Hvis jeg tænker på den samme tv-reklame, som den du grubler over, så handler det om indledningen af nummeret “Tainted Love”. Den er indspillet i flere versioner, men det er den mest kendte med gruppen Soft Cell fra 1981, der bruges i reklamen. Du kan høre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *