Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Joni Joni

Hej!
Kan du hjælpe mig med titel og kunster og hvor jeg finder denne sang, som jeg kun kan følgende af: ”June June kære barn, du er ung og uerfaren, kun 15 somre, så forstå dig kan jeg dårligt vente på”. Det er en duet mellem en kvinde og en mand. Den starter sådan: ”Jimmi vær rar at vente på mig, når jeg blir voksen lige som dig, vil jeg gå med hvor du går hen, 1000 kys din egen ven”.
Hilsen Lone

Hej Lone
Sangen handler ikke om en pige ved navn June, men derimod Joni. Nummeret hedder “Joni, Joni” og er en dansk indspilning af “Don’t Cry Joni” med Conway Twitty & Joni Lee. Bjørn & Okay udsendte den på pladen “Ta’ vesten på” i 1979, men den findes også på opsamlingen “36 fuldtræffere”. Du kan høre originalversionen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *