Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Show Your Love fra 1980’erne

Hej Tor.
Jeg har søgt og søgt på en sang, men kender hverken kunstner eller sangtitel. Det er en pop sang formentlig fra de tidligere 80’ere, sunget af en kvinde. Omkvædet lyder “Your’e the boy to give her what she’s dreaming of. No one has a better chance to show your love”. Krydser fingre for, at du kan hjælpe mig.
Mvh Tina

Hej Tina
Nummeret er fra 1988, og det var faktisk en dansk duo med en vis international succes, der stod bag det. Søstrene Anette og Susanne optrådte under navnet Kiwi & Tess og hittede blandt andet med “Show Your Love”, som du kan høre på Youtube. De udsendte blandt andet også singlen “Give Your Heart”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *