Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Fodbold-Thunder

Hej
Jeg er på jagt efter en sang, som spilles til mange fodboldkampe, når spillerne løber på banen – har hørt den i FCM. Den starter med noget i denne stil: ”Ååhhhhh Ååååhhhh Åååhhhh – Thunder”. Jeg mener det er et rocknummer, men kan simpelthen ikke huske hvem der har lavet den, og hvad den hedder. Håber du med de få ord kan hjælpe mig. Mange tak.
Hilsen Tina

Hej Tina
Jeg har godt nok aldrig selv stået på stadion i Herning, når FC Midtjylland introduceres, men ud fra din beskrivelse – og ud fra nummerets tilskuer-appel – er jeg ret sikker på, at det er AC/DC. De udgav i 1990 albummet “The Razors Edge”, og et af de helt store hits var “Thunderstruck”. Du kan høre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *