Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: To mennesker på en strand

Rigtige sommerhits behøver langt fra at lugte af diskoteksbesøg eller sydlandsk stemning. Også den klassiske dansktop var leveringsdygtig i sommermelodier, og en af de mest sejlivede er John Mogensens sang om “To mennesker på en strand”. Den folkekære sanger havde sommerhus på Sejerø og fik hjælp til havearbejdet af en lokal landmand ved navn Børge Jensen. Ifølge koda.dk var det formentlig Børge og hans kæreste, der gav Mogensen inspiration til “To mennesker på en strand”, fordi de ofte badede nær sommerhuset på Sejerø. Børge Jensen kom også til at lægge navn til en af personerne i den populære sang om “Børge og lille Lasse, Karl Herman og jeg”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *