Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: Dub-I-Dub

Hvis der var en enkelt sang, det var umuligt at komme uden om i sommeren 1995 herhjemme, var det uden tvivl ”Dub-I-Dub”. Nummeret blev også en international succes, allerede et par år før Aqua for alvor satte dansk pop på verdenskortet. Bag gruppen Me & My stod søstrene Susanne og Pernille Georgi, som var ganske ukendte i offentligheden, inden den letfordøjelige ”Dub-I-Dub” tordnede frem.

Det første udkast til nummeret havde Susanne skrevet på vej hjem fra en julefrokost, og da den aalborgensiske musikproducer Dean ’N spurgte hende, om hun havde nogle sange, han kunne arbejde med, sendte hun ”Dub-I-Dub”-skitsen til ham. Hendes demo-version blev indspillet, mens hun lå syg i sengen, har hun fortalt i bogen ”Hitlisten”. En uge senere var en manager og et pladeselskab i gang med at lave aftaler med Me & My, som kort tid efter fik det store gennembrud med ”Dub-I-Dub”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *