Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: Summer In the City

En af de sommersange, der går mange historier om, er 60’er-hittet ”Summer In the City”. På lørdag er det præcis 45 år, siden Lovin’ Spoonful indtog den vigtige førsteplads på den amerikanske hitliste med klassikeren, der handler om at tilbringe sommertiden i New York.

Bandets mest kendte medlem var John Sebastian, som skrev mange af sangene, men til netop ”Summer In the City” fik han hjælp til af sin bror, Mark Sebastian. Efter sigende brugte Mark ”Summer In the City”-teksten som afleveringsopgave i skolen, hvor han skulle medbringe et digt. En engelsklærer et sted i USA har således før alle andre skullet fælde dom over kvaliteterne i den indledende linje ”Hot town, summer in the city, back of my neck getting dirty and gritty”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *