Kategorier
Musiknyheder

Live-comeback til Søren Kragh-Jacobsen

En anden erfaren musiker, der også gør klar til at genoptage livet på landevejene, er Søren Kragh-Jacobsen. Han har gennem årene skabt sig en stor karriere som filminstruktør og tv-mand, men hans sange fra 1970’erne har også stadig en særlig plads i mange hjerter. Det gælder blandt andet musikken fra filmen ”Vil du se min smukke navle” og albummet ”Hinkeruder på motorvejen”, hvor sangen om Mona, ”Kender du det”, er en regulær klassiker. Søren Kragh-Jacobsen har i DR2-programmet ”Landeplagen” fortalt, at den omfattende tekst om ungdomsforelskelse kom til ham lige så hurtigt, som når man ruller et garnnøgle ud.

Det er knapt ti år siden, Kragh-Jacobsen sidst gav koncert, men under Aarhus Festuge bryder den 64-årige kunstner tavsheden, når han næste søndag indleder en lille efterårsturné.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *