Kategorier
Musiknyheder

Paul McCartneys 11. september

På søndag er det ti år siden, USA blev udsat for det store terrorangreb. Ti-års-dagen for 11. september markeres på utallige måde med bogudgivelser, mindehøjtideligheder, koncerter og meget andet. Et af bidragene er en dokumentarfilm med Paul McCartney, som har premiere på den amerikanske tv-kanal Showtime på lørdag.

McCartney sad den 11. september 2001 i New York i et fly, der skulle være lettet med kurs mod England. På grund af flyveforbud kom det tidligere Beatles-medlem ikke af sted den dag, og i stedet lod han et kamerahold følge ham, mens han gik gennem New Yorks gader, og mens han forberedte støttekoncerten ”Concert for New York”. Dokumentaren hedder ”The Love We Make” og er skabt af filminstruktøren Albert Maysles, som også fulgte The Beatles, da de i 1964 kom til USA for første gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *