Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Forsvunden Willie Nelson-sang

Hej Tor
Jeg vil blive meget glad og rigtig godt tilpas, hvis du kan hjælpe mig med at finde en melodi, som jeg har ledt efter i mange år. Jeg har snart købt mig fattig for at finde den, det er ikke lykkedes endnu, så du er mit sidste håb. Det er en af de langsomme sjælere med Willie Nelson. Han spiller selv en meget flot guitar på plads, som kun han kan gøre det. Kan du finde den, står du til 5 stjerner ud af 5 mulige. En del af teksten er ”But I try to put my thought in a song, all I can hear myself saying” (forkortet, red.).
Mange venlige hilsener
Hans K. Nielsen, Thisted

Hej Hans
Jeg rækker gerne en hånd: Nummeret hedder ”I Still Can’t Believe You’re Gone” og stammer fra Willie Nelsons plade ”Phases and Stages”, som han udsendte i 1974. Den findes også hans opsamling ”The Platinum Collection”, men du har også mulighed for at høre sangen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *