Kategorier
Musiknyheder

David Bowie-sang som børnebog

Det er de færreste rock-klassikere, der ender med at blive til en børnebog – og det er nok også de færreste, der har potentialet til det. Men det mener kunstneren Andrew Kolb, at David Bowie-nummeret ”Space Oddity” har. Gaffa.dk fortæller, at Kolb syntes, at historien om astronauten Major Tom var så levende, at den nærmest bad om at blive illustreret som børnebog.

Det er ellers ikke alle, der gennem tiden har set potentialet i ”Space Oddity”. David Bowies producer Tony Visconti brød sig aldeles ikke om sangen og syntes, den var et dårligt forsøg på at score nogle billige point i offentligheden i tiden op til månelandingen i 1969. Opgaven blev derfor lagt i hænderne på en anden producer, som endte med at blive fødselshjælper på David Bowies helt store gennembrudshit. Indtil videre findes Andrew Kolbs børnebog dog ikke i fysisk form, men kun på nettet.