Kategorier
Musiknyheder

Hjem til Århus efter 25 år

Den vel nok bedst kendte Aarhus-sang blev skrevet i Thisted og sunget af en aalborgenser, og nu fejrer gruppen bag ”Hjem til Århus” sølvbryllup. På søndag er det nemlig 25 år, siden På Slaget 12 udsendte deres første plade. Forsangeren i PS12, som de senere kaldte sig, er Ann-Mette Elten fra Aalborg, men det var musikerne Niels Kirkegaard og Jens Folmer Jepsen, der fik idéen til ”Hjem til Århus”, fordi det i USA er almindeligt udbredt, at der skrives sange til byer. Under en tur til Thisted skrev de ”Hjem til Århus”, som kun kom med på gruppens debutplade, fordi deres producer holdt fast i den, da de selv tvivlede på dens kvaliteter.

På søndag holder På Slaget 12 jubilæumskoncert og reception. I Aarhus, naturligvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *