Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Frodes viser

Hej!

Jeg håber ad denne vej at kunne få hjælp til at finde tekster til to viser som var at finde på Frode Veddinges ’Viser for Folk’ fra 60’erne, nemlig ’Visen om Brumbassen’ og ’Verdens rødeste Næse’. Jeg har prøvet alverdens steder inkl. Veddinge selv, men han svarede aldrig på mine mails. På forhånd tak

Ole Lauridsen

Hej Ole

Det er ikke Frode Veddinge selv, der har skrevet de to viser, du henviser til. “Verdens rødeste næse” har tekst af Thøger Olesen, mens “Balladen om brumbassen”, som den egentlig hedder, er af Jens Trøst. “Balladen om brumbassen” kan du finde i Jens Trøst-bogen “Galgenfugleunger: Verslige væsener”, mens jeg desværre ikke har kunnet opspore “Verdens rødeste næse” til dig.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *