Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musik fra Sportslørdag

Hej!

Er det muligt at oplyse kendingsmelodien til Sportslørdag da Sportslørdag blev introduceret første gang sidst 70’er/start 80’er? Det er det helt tidlige jeg er interesseret i. Introen hvor bla. en fodboldspiller knækker et hjørneflag og en basketballspiller smadrer noget glas mv. Hvor kan man finde det (forkortet, red.)?

Mvh Anders

Hej Anders

Når det handler om Sportslørdag-musik, tænker de fleste nok stadig på “Reach Out” med George Duke, “Garden Party” med Mezzoforte eller Mory Kantes “Yéké Yéké”. Men endnu tidligere end disse numre fra 1980’erne har tv-sporten brugt kendingsmelodier som “Sound and Vision” med David Bowie, Santanas “Soul Sacrifice” og “High Energy” med Evelyn Thomas. Jeg kan ikke huske billedsiden, som du henviser til, så jeg ved ikke med sikkerhed, om den passer til et af de nævnte numre – men det håber jeg.

Mvh Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *