Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hollandsk Diskofil-sang

Hej Tor

I Melodi grand prix her til aften (lørdag, red.) var der de små sjove klip med deltagerne, der kørte i taxa. Ved den sidste (svenskeren) blev der spillet et nummer, som jeg ellers kun kender fra Diskofil. Er det en grand prix sang?

Kh. Majken

Hej Majken

Ja, det er det – men ikke en dansk Grand Prix-sang. Før Johanna Beijbom gik på scenen, var hun med i Mia Lyhnes taxa, og her blev der brugt en bid af det hollandske bidrag til Det Internationale Melodi Grand Prix i 1975, “Ding-A-Dong” (hør den hollandske eller engelske version). Og du husker rigtigt i forhold til Diskofil, for de satte dansk tekst til “Dinge Dong” i 1997.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *