Kategorier
Musiknyheder

Helmig Junior banker på

Når børn af popstjerner selv forsøger sig i musikbranchen, får mange af dem ikke meget mere opmærksomhed end den, der udspringer af fars eller mors efternavn, men der er også eksempler som Rasmus Seebach, Shaka Loveless og Xander, der som sønner af henholdsvis Tommy Seebach, James Loveless og Anne Linnet har fået hul igennem til et stort publikum. I den forgangne uge sprang endnu en af poppens sønner for alvor ud: Hugo Helmig er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, og han er født i sommeren 1998, hvor Helmig Senior arbejdede på pladen ”Dream”. Dengang gav den nybagte far et råd videre i musikmagasinet Gaffa om, at musikere bør satse på originalitet frem for at efterligne andre.
– Der er kun ét Aqua. Der er kun ét Rolling Stones, og der er kun én mig. Der er ikke nogen, der kan gøre det bedre end originalerne, og derfor skal man søge at finde sit eget særpræg og udtryk, sagde han i et interview ved udgivelsen af ”Dream” i 1999.

Man må formode, at han også har givet disse råd til sønnike, som har taget tilløb i nogle år, inden hans første single ”Please Don’t Lie” udkom i fredags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *