Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Your Song – på dansk

Hej Tor

Jeg har set teasere for den Elton John film, som kommer i biografen senere i år, og har fået ”Your song” på hjernen. Men jeg går også og nynner den på dansk: ”Og du kan fortælle alle, det her er din sang”. Har prøvet at søge på den linje uden held, så nu bliver jeg i tvivl, om det bare er mig selv, der har ”oversat” den oppe i hovedet engang.

Mvh Erling

Hej Erling

Nej, den er skam god nok: Der findes en dansk version af Elton Johns ”Your Song”. Det var Bamse, der fordanskede den i 1977 på en soloplade, han udgav ved siden af aktiviteterne med Bamses Venner. Både sangen og LP’en fra dengang hedder hedder enkelt ”Din sang”.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *