Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Small Faces som DR-kendingsmelodi

Hej Tor
Jeg har et spørgsmål til musikbrevkassen vedrørende Small Faces. Jeg mener, at deres sang Rollin’ Over var kendingsmelodi til et ungdomsprogram eller musikprogram i 1960’erne eller 70’erne på DR. Kan du mon hjælpe mig med det?
Venlig hilsen
Vagn Hendel

Hej Vagn
Her er vi i en af de situationer, hvor jeg har alderen imod mig: At kende en Small Faces-sang fra 1968 er én ting, noget andet er at kunne koble den til et radio- eller tv-program fra før, jeg blev født, er noget andet. Jeg har ikke kunnet finde et svar, og min kontakt med tidligere DR-folk af en vis alder har heller ikke båret frugt. Derfor kan vi sammen krydse fingre for, at Musikbrevkassen-læsernes kollektive hukommelse måske kan hjælpe os denne gang. Skriv gerne til tor@musikbrevkassen.dk, hvis der er noget, der dæmrer.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *